hirdetés
2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés

Változások az SE Egészségügyi Menedzserképző Központban

Az SE Egészségügyi Menedzserképző Központ (EMK) vezetőségében több változás történt; erről tájékoztat az intézmény honlapja.

A Felsőoktatási Törvény 2010. január 1-jén hatályba lépett módosítása, valamint a Semmelweis Egyetem Egyetemi Szenátusának határozata alapján, az EMK és két másik Intézet részvételével 2010. április 1-jével új kar alakult, Egészségügyi Közszolgálati Kar néven. Úgy véljük, hogy az új kar megalakulásával egy újabb dinamikus fejlődési időszak kezdődik meg Központunk életében, amely mind oktatási, mind kutatási, mind pedig szakértői tevékenységünk új távlatait nyitja meg. A kar dékánja Dr. Szócska Miklós lett.

Újabb változás, hogy az Országgyűlési Választásokat követően, 2010. június 2-ától, Központunk igazgatója, Dr. Szócska Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkáraként dolgozik.

Távolléte idején is fontosnak tartjuk az EMK és az új Kar stabil működésének biztosítását, így a Kar operatív irányítását Dr. Sinkó Eszter, míg az EMK és a Kar vezetői teendőit Dr. Gaál Péter látja el. A Menedzserképző Központ tudományos igazgató-helyettese Dr. Belicza Éva, míg a tanácsadói igazgató-helyettes Dr. Sinkó Eszter lett.

Az átalakulásokkal párhuzamosan a posztgraduális képzési program menedzsmentjében is változások történtek. A program vezetését Dr. Belicza Éva látja el, míg a program-koordinátori teendőket új kolléganőnk, Kóródi Rita végzi ezentúl.

Könyveink