hirdetés
2024. május. 01., szerda - MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab.

Utazási voucher egészségügyi dolgozóknak

#hívdmegahőst: a Pearl Marketing and Management Kft. partnereivel közösen elindított egy online kampányt, mellyel tisztelegni kíván az egészségügyben, járványhoz kapcsolódó területek valamelyikén hivatásos vagy önkéntes formában tevékenykedők irányába.

hirdetés

Partnereiknek köszönhetően közel 100 db utazást biztosítanak 4 fős családok számára, a járványhelyzetet követő regenerálódást, pihenést segítve. Úgy gondolják a program alapítói, hogy kötelességük azoknak segíteni, akiknek most van igazán a “főszezon”.

Ezúton várják a belföldi szállásadók jelentkezését felhívásukra, amelyhez az inputok: partnereik Facebook oldalain elindítottak egy karitatív programot/felhívást 2020. május 4. 16:00-ig: #hívdmegahőst címmel!

A koncepció értelmében a felhasználók tehetnek javaslatot arra, hogy kinek ajándékozzák a vouchert.

Felajánlások: 2 felnőtt és 2 gyermek részére szóló utazás, félpanziós ellátással Felhasználható: 2021. december 31-ig, szálláshely határozza meg ezen intervallumon belül mikor.

Sorsolások: 2020. május 4. hétfő 16 óra

A felajánlás részletes koncepciója:

#hívdmegahőst "Ajándékozd meg az egészségügyben dolgozó ismerősöd egy felejthetetlen élménnyel: négy személyre /2 felnőtt és 2 gyermek/ szóló utazással. Ehhez most csak egy kommentre van szükség részedről! Szeretnénk meghálálni mindazt az erőfeszítést és hozzáadott értéket a magyarországi egészségügyben dolgozóknak, melyet a veszélyhelyzet ideje alatt nyújtanak mindannyiunk számára. Ezúton szeretnénk felajánlani 5 db 4 főre szóló 2 éjszaka félpanziós csomagot/2 felnőtt 2 gyermek/ szálláshelyünkre, melyet utalvány formájában a veszélyhezetet követően tetszőlegesen használhat fel az orvos, nôvér, mentős vagy bármilyen egeszségügyben dolgozó hivatásos vagy önkéntes kolléga. Az utalvány 2021. december 31-ig használható fel!"

Csatlakozni az akcióhoz a fentiek szerint az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehet, ahol teljeskörű iránymutatást nyújtanak a szervezők.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink