hirdetés
2024. április. 24., szerda - György.

Új járóbeteg központ, regionális terjeszkedés

December közepén megnyitja első önálló budai járóbeteg központját Róbert Egészségközpont Hegyalja néven a MedAlliance, a korábbi MediMOM Egészségközpont helyén és továbbfejleszti a Genium korábbi Thököly úti rendelőjét, ahol a Róbert Gyermekorvosi Központ és a Róbert Genium Egészségközpont is helyet kapott.

Mivel a MedAlliance már az alapításkor is tervezett regionális terjeszkedést a következő években, ezért eljött az ideje, hogy olyan nemzetközileg is elfogadható márkanevet találjunk a csoport számára, mely Európai védjegyoltalommal is ellátható. Végül a TritonLife márkára esett a választásunk, melynek európai védjegy bejegyzése folyamatban van", közölte Haraszti Péter, a holding alapító tulajdonosa.

Olyan erős TritonLife márkát szeretnénk felépíteni a következő években itthon és a régióban, mint korábban a svéd Medicover, a szerb Medigroup, a lengyel LuxMed Group, a szlovák Penta Healthcare, vagy a romániai MedLife, és Regina Maria csoportok. Bízunk szakembereinkben és bízunk magunkban. Ha jól szolgáljuk ügyfeleinket biztosak vagyunk abban, hogy elérjük célunkat, tette hozzá a Róbert Károly Magánkórház tulajdonosaként ismert cég alapító tulajdonosa.

A csoport éves összesített árbevé tele az els ő üzleti év végére elérte a 3 milliárd forintot.

(forrás: MedAlliance Holding)
hirdetés

Könyveink