hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Selfness központ Dabason

Dabason megnyílt Magyarország és Közép-Európa első, komplex selfness szolgáltatásokat nyújtó központja, ahol számos utat kínálnak a harmonikus létezésükért és egészségükért felelős egyéneknek, cégvezetőknek.

A központ a selfness módszerek alkalmazásán és a betegségek valódi okainak feltárásán túl, a hagyományos értelemben vett egészségügyből azon területeket integrálta szolgáltatásai közé, ahol a hétköznapi problémákból fakadó tünetek a leggyakrabban jelentkeznek.

A selfness egyfajta életvezetési választás, amely a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére, illetve a saját magunkkal, belső énünkkel való kapcsolat kialakítására irányul. A selfness mellett elkötelezettek előtt számos lehetőség áll céljaik eléréséhez; elsősorban az önismeretet és személyiségfejlődést elősegítő, az én-kép megerősítését szolgáló tréningek, terápiák, valamint a már kialakult tünetek kezelése esetén természetgyógyászat és egyéb alternatív gyógymódok alkalmazásával juthatnak el a belső harmónia és ez által egy egészségesebb, boldogabb lét állapotába.

A központ megnyitása előtt a vezetőség reprezentatív közvélemény-kutatás keretében feltérképezte 5 megye (Budapest/Pest, Bács-Kiskun, Komárom-Esztergom, Fejér és Jász-Nagykun-Szolnok) lakóinak a prevencióval, illetve az alternatív gyógymódokkal kapcsolatos fogyasztói szokásait, valamint a leggyakoribb betegségekhez fűződő viszonyukat. A kutatásból kiderült, hogy a válaszadók 80 százaléka a betegségek kezelésén túl, a megelőzésre is gondot fordít, és a fogalom definiálását követően a megkérdezettek fele hallott már a selfness filozófiájáról. A válaszokból egyértelműen kiderült, hogy egyre többen hisznek az alternatív gyógymódok hatékonyságában, és örömmel vennének egy olyan intézményt, ahol több szolgáltatás elérhető egy helyen.

További információ: www.selfnesskozpont.hu

MedicalOnline
a szerző cikkei

(forrás: Human Labor Selfness Központ)
hirdetés

Könyveink