hirdetés
hirdetés
2021. szeptember. 27., hétfő - Adalbert.
hirdetés

Online nyílt nap lesz januárban a Semmelweis Egyetemen

Mesterséges intelligencia az orvoslásban, tudomány segítségével a bűnözők nyomában, virtuális tárlatvezetés az anatómián, interaktív hallgatói bejelentkezések, kérdezz-felelek –  többek között ilyen izgalmas programokkal várja az orvos- és egészségtudományok iránt érdeklődő diákokat, szüleiket és tanáraikat a Semmelweis Egyetem a január 15-16-i online nyílt napján.

A Semmelweis Egyetem kiemelt feladatának tartja, hogy az érettségi előtt álló fiatalok, illetve az egészségügyi szakközépiskolába készülő diákok jelen helyzetben is – személyes jelenlét nélkül, online formában – a leghatékonyabb módon ismerhessék meg az intézményt – mondja dr. Hermann Péter oktatási rektorhelyettes. Hozzáteszi: a Semmelweis Egyetem az első helyes jelentkezések tekintetében a legnépszerűbb felsőoktatási intézmény az orvos- és egészségtudományi képzési terület iránt érdeklődők körében, így az intézmény célja, hogy mások mellett a leendő orvosoknak, fogorvosoknak, gyógyszerészeknek, gyógytornászoknak, szülésznőknek, mentőtiszteknek, egészségügyi menedzsereknek, konduktoroknak idén se kelljen lemondaniuk arról, hogy választ kapjanak a továbbtanulás kapcsán felmerülő kérdéseikre.

„A Semmelweis Egyetem idén különleges, innovatív nyílt nappal készül: online egyetemi körsétát tehetnek az érdeklődők, mely által betekintést nyerhetnek az oktatási, kutatási, gyógyítási és közösségi terekbe, és akár olyan különleges helyszínekre is, mint a boncterem. Megismerkedhetnek az egyetem vezetőivel, oktatóival és hallgatóival egyaránt, valamint az élő közvetítésen minden felvételizőnek lehetőséget biztosítunk, hogy ő maga is feltegye kérdéseit” – sorolta Tripolszky Bálint, a Hallgatói Önkormányzat elnöke a legfontosabb programelemeket. A Semmelweis Egyetem január 15-16-i nyílt napjának részletes programja és regisztrációs felülete ITT érhető el.

(forrás: semmelweis.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink