hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Meghívó a MEKE infokommunikációs szekció ülésére

Egyre többet hallani az informatika-infokommunikáció egészségügyben történő felhasználásának lehetőségeiről, ugyanakkor a konkrét, akár már most is alkalmazható megoldások bemutatása rendre elmarad.

Ennek pótlására vállalkozott a Magyar Egészségkommunikációs Egyesület Infokommunikációs szakbizottsága. A szekcióülés rövid gondolatébresztő előadásait az egyesületi tagok kötetlen szakmai beszélgetése követi.

A szekcióülés 2011. február 23-án (szerdán), este 18.00 órakor, a Corvinus Egyetem új épületének (Budapest IX. kerület, Közraktár u 4-6.) VIII. számú előadójában lesz, melynek fő témakörei a következők:

  • Az eVITA kezdeményezésről, stratégiáról – felvezető; Hanák Péter, BME EMT
  • Otthoni felügyelet: napi tevékenységek felismerése (ADL - Activity of Daily Living); Vajda Lóránt, IKTI
  • Mobileszközök az otthoni egészségfelügyeletben; Lemák Gábor, MMKlaszter
  • Nemzetközi AAL-projektek a BME-n; Seres Csaba, Kiss Norbert, BME EMT

A MEKE szakmai rendezvényei az egyesületi tagok számára nyitottak, azokon kizárólag az egyesület tagjai vehetnek részt. Természetesen a MEKE rendezvényein is biztosít lehetőséget belépésre, így ha ismerőse számára ajánlja rendezvényünket, egyesületi tagfelvételi kérelmét a helyszínen is aláírhatja.

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. Együttműködését előre is köszönjük!

A MEKE-ről bővebben, az egyesület honlapján olvashat.

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!