hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Kezdeményezte az ajkai kórház az SBO visszaállítását (Frissítve!)

A hatósági sürgősségi eljárás folyamatban van és elbírálása zajlik, de addig sem marad senki ellátatlan, írja a veol.hu.

Az ajkai Magyar Imre Kórház menedzsmentje arról tájékoztatott, hogy a sürgősségi betegállátó osztály visszaállítása érdekében azonnali új engedélyeztetési eljárást kezdeményezett. A hatósági sürgősségi eljárás folyamatban van és elbírálása zajlik – idézi a közleményt a veol.hu.

A hatósági állásfoglalás pozitív elbírálásában bízva végezzük továbbra is a betegek 0–24 órában történő, folyamatos ellátását. Egyetlen hozzánk forduló beteg sem marad ellátatlan – írja közleményében az intézmény.

*

Április 1-jétől a korábbi időszakban megszokott munkarend szerint, a nap 24 órájában fogadják a betegeket.

A Magyar Imre Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztálya április 1-jétől a korábbi időszakban megszokott munkarend szerint, a nap 24 órájában fogadja a betegeket – közölte a kórház pénteki Facebook-bejegyzése nyomán a 24.hu.

Ahogy arról korábban a lap is beszámolt, a kórházban a sürgősségi betegellátási osztály március elejétől sürgősségi betegfogadó-hellyé alakult át, amelyet a Magyar Orvosi Kamara úgy értékelt, hogy megszűnt Ajkán a sürgősségi betegellátás. A kórház főigazgatója azonban ezt tagadta.

Csütörtökön ugyanakkor a VEOL azt írta, hogy a Magyar Imre Kórház menedzsmentje a sürgősségi betegellátó osztály visszaállítása érdekében azonnali új engedélyeztetési eljárást kezdeményezett és a hatósági sürgősségi eljárás keretében bírálja el a kérést.

(forrás: veol.hu)
hirdetés

Könyveink