hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Szüneteltetik az ellátást az ajkai kórház sürgősségi osztályán

Szüneteltetik az ajkai kórház sürgősségi osztályának működését. A főigazgató szerint más intézményekben minden beteget el tudnak látni. Az ATV Híradó riportja.

Öt éve adták át az ajkai kórház sürgősségi osztályát, most azonban ideiglenesen szüneteltetni kell a működését. A főigazgató szerint a betegek ebből semmint nem fognak érzékelni, ha pedig sikerül a feltételeket biztosítani, újraindul a munka.

Aki az ajkai kórházhoz fordul, az megkapja a megfelelő szakellátást, megfelelő sürgősség ellátást és természetesen együttműködve a megyei intézménnyel, szorosan együttműködve a megyei intézmény különböző osztályaival, sürgős szükség esetén, konzultálva továbbítjuk a betegeket a megyei kórház irányába, mondta Nagy Zoltán, az ajkai kórház főigazgatója az ATV Híradónak.

Az esetre Navracsics Tibor, a térség parlamenti képviselője is reagált. Egymondatos Facebook-bejegyzésében azt írta, az ajkaiak nem maradnak sürgősségi ellátás nélkül. Az ajkai civilek szerveződnek, azt próbálják elérni, hogy a betegek ne a 60 kilométerre fekvő megyei kórházban kaphassák meg a szükséges ellátást.

 

(forrás: ATV)
hirdetés

Könyveink