2024. október. 28., hétfő - Simon, Szimonetta.
hirdetés
hirdetés

Ismét jön az egészségügyi vezetők csúcstalálkozója

Novemberben ismét Medicina Fórum Konferencia és VIII. Miniszteri-Államtitkári Csúcstalálkozó a Magyar Kórházszövetség rendezésében.

A 47. Medicina Fórum konferenciát a Medicina Fórum projekt és a Magyar Kórházszövetség (MKSZ) közös rendezésében 2024. november 19-20-án tartják meg, szúrta ki a Weborvos.

A korábbi évek gyakorlatához híven idén is érdekes, gondolatébresztő eszmecserék és kerekasztal-beszélgetések várhatók, amelyeken az államigazgatás, a kórházak, az egészségügyi és pénzügyi szakma, a szakmai szervezetek és az ágazat neves szakemberei vesznek részt, tudatták a szervezők.

A konferencián kiderül, mit tartanak ma a legfontosabb feladatnak az intézményrendszer jobbítása, a biztonságosabb betegellátás érdekében, hogyan alakulnak az átszervezések, mik a válaszok a finanszírozás legégetőbb kérdéseire, és hogyan lehet az informatikai rendszereket körültekintően működtetni, valamint a mesterséges intelligenciát biztonságosan alkalmazni az egészségügyben.

A megszólalók publikációi az idei Medicina évkönyvben jelennek meg. 

A konferenciát követő hagyományos gálán idén is átadják a Medicina Fórum évkönyvhöz kötődő kiválósági és szakmai díjakat.

A konferencia részletes programja itt olvasható.

(forrás: WebOrvos)

cimkék

hirdetés

Könyveink