2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Közösségi média kampány hívja fel a figyelmet az ápolók munkájára

Hála és köszönet az Ápolók Hetén

Magyarországon idén ünnepeljük először az Ápolók Hetét, amely május 6-12-ig tart, és ebben a formában.

Az ápolók számára az erkölcsi megbecsülés a legfontosabb, ezért lett 2018-ban az Ápolók Hetén a hála és a köszönet a kiemelt téma.

Az Ápolók Hetét világszerte azért ünneplik, hogy felhívják a figyelmet az ápolók kiemelkedő szerepére a társadalomban. Ezekben a napokban banketteket, előadásokat és fogadásokat szerveznek az ápolók tiszteletére, magánszemélyek és vállalatok is megajándékozzák őket. Sok ápoló a barátaitól, családtagjaitól vagy a pácienseitől is kap kisebb ajándékokat vagy virágokat.

Idén Magyarországon a legfőbb célkitűzés, hogy az Ápolók Hetét minél szélesebb körben megismerjék, hiszen a magyar ápolók is megérdemlik, hogy a nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan egy egész héten át ünnepeljük őket – mondta Németh Franciska, ápoló-PR szakértő.

Az Ápolók Hetén magánszemélyek is részt vehetnek: a social media kampányhoz csatlakozva kifejezhetik, hogy hálásak az ápolók munkájáért. Ehhez annyit kell tenniük, hogy a Healers online ápolóközösség oldalára kattintva frissítik a profilképüket az eseményre készült képkerettel.

Információ és letölthető tartalmak: Healing Communications

hirdetés

Könyveink