hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Gyerekgyógyászokat segít az ING

Augusztus 15-ig várja a pályázati jelentkezéseket az ING Biztosító alapítványa, amely gyermekgyógyászati eszközök beszerzéséhez nyújt pénzügyi támogatást.

Az ING Biztosító célja hogy hatékony segítséget nyújtson a magyar gyermekgyógyászatnak, és ezzel hozzájáruljon a gyermekek gyógyításához és egészségének megőrzéséhez. E törekvés jegyében 2002-ben hozták létre és azóta sikeresen működtetik az „ING a Gyermekegészségügyért” Alapítványt, amely a magyar gyermekgyógyítás intézményeinek, szakembereinek nyújt pénzügyi segítséget – közölte az alapítvány szer kesztőségünkkel.

Megalapítása óta az alapítvány 421 intézménynek összesen több mint 170 millió forint támogatást biztosított. A nyertes pályázók között gyermekkórházaktól kistelepülési védőnői szolgálatokig a gyermekegészségügy számos szereplője megtalálható. Az alapítvány számos nagy értékű gyógyászati eszköz beszerzéséhez nyújtott támogatást: az ING támogatásával beszerzett inkubátorok, gyermek-lélegeztető berendezések, szívgyógyászati eszközök segítik a gyerekek gyógyulását az ország számos kórházában.

A kuratórium szeptember végéig bírálja el a jelentkezéseket. A pályázóknak az igényelt támogatás összegével megegyező saját erővel kell rendelkezniük. A pályázati kiírás nyitott minden törvényben meghatározott egészségügyi szolgáltató számára, legyen az jogi vagy természetes személy; nem pályázhatnak ugyanakkor alapítványok.

A pályázati kiírás a www.ing.hu/alapitvany honlapon tekinthető meg.

MedicalOnline
a szerző cikkei

cimkék

hirdetés

Könyveink