2021. május. 08., szombat - Mihály.
hirdetés
hirdetés

Egy mellkassebész búcsúlevele

Sürgős és kényszerű távozása miatt fizetett hirdetésben búcsúzik betegeitől Pécsi Balázs klinikai onkológus szakorvos a sonline.hu-n.

„Az Intézmény régi/új vezetőségének álláspontja szerint a Kaposi Mór Oktató Kórház Onkológiai osztályának további működése – nem hogy az általam megpályázott osztályvezető főorvosi státusban, de semmilyen egyéb formában – nem képzelhető el a továbbiakban velem, melyre tekintettel közalkalmazotti jogviszonyomat 2012. december 21. felmentési kezdő nappal – 30 napos felmentési idővel – megszüntették, munkavégzési kötelezettségem alól „mentesítettek”, lényegében 1 napom maradt a távozásra, illetőleg a „folyamatban lévő ügyek” átadására” – írja búcsúlevelében Pécsi Balázs.

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

Változó, hogy egy adott életciklusban biológiailag mennyi testmozgásra van szükségünk ahhoz, hogy testileg és lelkileg is egészségesek maradhassunk. Az ausztrál egészségügyi minisztérium külön útmutatóban teszi közzé javaslatait az idősebb, 65 év feletti korosztály számára.

A május elsején hatályba lépő kormányrendeletben meghatározott szabályok nem az alapján osztják ketté a társadalmat, hogy van-e védettségük, hanem az alapján, hogy van-e védettségi igazolványuk.