2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Átkeresztelték az Affidea Diagnosztikát

Február 1-jétől Affidea Magyarország Egészségügyi Szolgáltató Kft. (röviden: Affidea Magyarország Kft.) néven folytatja tevékenységét hazánk vezető komplex magánegészségügyi szolgáltatója. Az Affidea Magyarország Kft. létrejötte egy tavaly februárban elkezdett integrációs folyamat utolsó állomása, melyben az Affidea Diagnosztika Kft.  – a magyar magánegészségyügyi piac eddigi egyik legnagyobb, szakmai befektető által végrehajtott tranzakciója során – megvásárolta, majd teljeskörűen integrálta a Főnix-MED vállalat-egészségügyi és járóbeteg-ellátási szolgáltatási portfólióját.

A Főnix-MED Zrt., valamint a Főnix Medical Center Kft. 2019. január 31-ével beolvadt az Affidea Diagnosztika Kft.-be, amely 2019. február 1-jétől Affidea Magyarország Kft. néven működik tovább.  

A hazai piacon az Affidea Magyarország egyedüli szolgáltatóként saját szolgáltatási palettáján kapcsolja össze a komplex prevenciós szűréseket a modern képalkotó diagnosztikai, a járóbeteg-ellátási és a vállalat-egészségügyi szolgáltatásokkal. Az országszerte 11 központban és több mint 100 telephelyen jelen lévő Affidea több mint 1000 munkavállalót foglalkoztat, köztük a hazai radiológus orvosok mintegy hatodát. A vállalat közel 40 szakorvosi területen járóbeteg-szakellátást, illetve országos lefedettségű vállalat-egészségügyi szolgáltatásokat is kínál, ezen belül évente több mint 100.000 munkavállaló vállalat- és foglalkozás-egészségügyi ellátását biztosítja.

Az Affidea 2018 decemberében Magyarországon elsőként nyitott férfiakra specializálódott egészségügyi központot Affidea For Men néven. Ugyancsak elsőként szerezte meg a Primus Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyét.

Az Affidea alapítása óta több mint 17 milliárd forintot fektetett a hazai egészségügy fejlesztésébe, infrastrukturális beruházásokba és korszerű géppark kialakításába. Központjaiban és telephelyein közel 1 millió vizsgálatot végeznek el évente.

A Magyarországon alapított Affidea Group – 16 országban, 7500 szakemberrel, 246 telephelyen – mára Európa legnagyobb képalkotó diagnosztikai, járóbeteg-ellátási és daganatterápiás szolgáltatója lett.

hirdetés

Könyveink