hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Kollégánk a 2012-es év egészségügyi kommunikációs szakembere

B. Papp László kapta a Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület díját, a ,,2012 egészségügyi kommunikációs szakembere” díjat.

B. Papp László ma vette át a Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari
Kommunikációs Közhasznú Egyesület díját
. Kollégánk egészségügyi szakújságíró-médiamenedzser több mint fél évtizede rendszeres külső munkatársa a Medical Tribune-nek, a Medical Online-nak, illetve állandó szerzője a háziorvosoknak szóló PraxisMenedzsment című országos szaklapnak. 

Újságírói munkája mellett civil honlapok felelős szerkesztője.  Tematikus és közösségi online oldalak szerkesztője, közvetlen napi kapcsolatban áll az adott betegségekben érintett betegekkel és családtagokkal is, így saját tapasztalatai és az egészségügyi hivatás gyakorlói mellett folyamatos visszacsatolása van arról is, mi foglalkoztatja az érintetteket, milyen visszhangja van adott intézkedéseknek, milyen gondokkal küzdenek a betegek.

Szerkesztő-újságírói munkája mellett több egészségügyi társadalmi kampány is fűződik nevéhez, folyamatosan dolgozik együtt betegszervezetekkel, 2012-ben is főszerkesztőként jegyezte a daganatos betegeket támogató Rákgyógyítás és a sclerosis multiplexes betegeknek szóló SejtMag című országos civil magazinokat.

Szerkesztőségünk sok szerettel gratulál a díjhoz!

MedicalOnline
a szerző cikkei

hirdetés

Könyveink