hirdetés
2021. június. 12., szombat - Villő.
hirdetés

A Danubius új körültekintő biztonsági protokolljával vigyáz a vendégekre, amelyet a szállodai pihenésbiztosok garantálnak.(x)

Az évek óta egyre jobban elnéptelenedő, a turisták körében is felfedezetlen San Giovanni ettől az intézkedéstől várja turizmusa fellendülését.

Egy éves születésnapját ünnepelte a napokban a fogyatékos embereket foglalkoztató Hegyvidéki Ízlelő családbarát étterem.                 

Júniustól újra nyitva a La Prima Fashion Hotel, a lánc Váci utcai négycsillagos egysége. A Népszínház utcai Atlas City Hotel épülete pedig ezentúl új névvel, új hotelként nyit meg.

A hangosbemondós tájékoztatás mellett új technológiát alkalmaznak a barcelonai tengerparton az emberek közötti biztonságos távolság megtartására.

Persze ehhez először el kell jutni a mesés Málta szigetére.

A budapesti fürdőket üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. ütemezetten nyitja a fürdőket

Szépen sorban nyitnak újra a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. által működtetett fürdők, köztük a Széchenyi és a Rudas.

Másfél milliárd forint ráfordítással épül 13 km-nyi új kerékpárút a Mura folyó magyarországi szakaszán.

Se karantén, se vírusteszt, de számos más szabály érvényben van továbbra is.

Belgiumban megnyithatnak az ország filmszínházai, uszodái, kaszinói, vidámparkjai és koncerttermei. Hollandiában a szaunák, sportcentrumok, nyilvánosházak várják majd ekkortól a vendégeket.

Az ismert okok miatt eddig nem, azonban mostantól újraindulnak a tematikus városnéző séták Miskolcon.