hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 11
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-03-12

Tizedik éve szervezhetik meg a magyarországi általános iskolák és óvodák az OGYÉI vízivást népszerűsítő HAPPY-hét programját.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-12-18

A nem farmakológiai módszerek közül a felállást megelőzően elfogyasztott nagy pohár víz bizonyul a leghatásosabbnak a hirtelen vérnyomásesés kivédésében, közölte a PharmaOnline.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-07-26

Egyre gyakoribb, és már a tejfogazatban is tapasztalható a fogerózió jelensége – hívta fel a figyelmet dr. Tóth Zsuzsanna.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-10-12

Ausztrál kutatóknak sikerült felfedniük és megvizsgálniuk a szervezet folyadékbevitelét szabályozó mechanizmust.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-03-11

Minden eddiginél több, négyszáznegyven iskola jelentkezett az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vízfogyasztást népszerűsítő programjára.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-12-31

Hasogató fejfájás, háborgó gyomor, szédülés, dehidráció. Aki valaha is túlságosan felöntött a garatra, ismeri a másnaposság tüneteit. Mit lehet hát tenni, hogy túléljük a másnapot?

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-26

A cukros üdítőkkel szemben az ivóvizet népszerűsítik az ország másfélszáz iskolájában március utolsó napjaiban.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-04-21

A vizsgázás közben vizet fogyasztók teljesítménye jobb, mint azoké, akik semmit sem isznak – idézi egy 447 egyetemi hallgató részvételével készült felmérés tanulságait a hvg.hu a Medipress alapján.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-11-19

Többször megkérdőjelezték már, de a legújabb kutatások ismét megerősítették, hogy a bőséges vízfogyasztás hosszú távon segíthet megelőzni a veseproblémák kialakulását.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2009-03-31
A vízivást előmozdító környezeti és nevelési hatások eredményeként jelentősen csökkent az elhízott gyermekek aránya  két német város 32 iskolájában.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.