hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 112
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-01-05

Pataki Gergely plasztikai sebész a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány alapítója a Mandinernek adott interjút.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-01-02

Január 1-jétől a Klinikai Központ Fürdőgyógyászati Centrum irányítását Cserháti Györgyi, az egyetemi gyógyszertár intézetvezető főgyógyszerészi feladatait pedig Buchholcz Gyula látja el.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-07-14

Mind az öt, Magyarországon használt vakcina hatására létrejött ellenanyagszintet vizsgálta az egyetem laboratóriuma.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-07-08

A Kormányinfón elhangzott: az akció keretében a háziorvosok személyesen is felkeresik azokat a 60 év felettieket, akik még nem oltatták be magukat.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-05-21

Megújul és erősödik a kutatás-fejlesztést és innovációt támogató rendszer a Semmelweis Egyetemen.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-05-16

Az egészségügyi rendszer szerkezetének és működésének átalakítása csak abban az esetben lehet sikeres, ha előkészítése megfelelő szakmai és társadalmi konszenzuson alapul, és biztosítja a végrehajtásához szükséges egészségügyi dolgozók pályán maradását.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-05-14

Az orvosi kamara elnöksége nem egységes a kötelezőség kérdésében, így a területi szervezetekhez utalta a kérdést, írja az Átlátszó.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-04-08

A koronavírus-járvány alapjaiban változtatta meg az egész világon az egészségügyi ellátórendszerekhez való hozzáférhetőséget, a megszokott betegutakat, a kezelési és a diagnosztikus lehetőségeket. Mindezen túl az otthonukban megfigyelt koronavírus-fertőzött betegek ellátásával kapcsolatos teendők is új ismereteket igényeltek.

#9
Medical Online >> Rovatok >> praxismenedzsment
2021-03-19

Kiss Csaba nem azért nem olt, mert oltásellenes, arra hivatkozik, hogy a rendelője nem alkalmas oltópontnak, írja a hvg.hu az RTL Híradó nyomán.

#10
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2021-03-02

Az alkalmazás segítségével egyszerűen eldönthetik a szülők, mit tegyenek, ha gyermekük lázas, és ne adjanak feleslegesen lázcsillapító gyógyszert nekik.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.