hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 14
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-02-10

Az EIT Health olyan start-upok jelentkezését várja, amelyek új megoldásokat nyújtanak a szemészet és a fájdalomcsillapítás területén.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-02-17

Német és kínai kutatók vizsgálata szerint félelmet kiváltó, azonos erősségű ingerek kisebb félelmet okoznak nőkben, ha valaki tartózkodik a közelükben.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-08-21

Több beteget megölt és megsebesített egy infúziós állvánnyal a Buzau megyei Sapoca község neuropszichiátriai kórházának egyik páciense.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-01-03

Pályázati eljárás alapján az MTA elnöke döntött arról, hogy a következő három évben kik vezethetik az intézményeket.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-05-10

Az öngyilkosok döntő többsége kezeletlen depressziós vagy bipoláris beteg, és klinikai tanulmányok sokasága bizonyítja, hogy a megfelelő gyógyszeres (és kiegészítő) kezelés szignifikánsan csökkenti a befejezett öngyilkosságok és az öngyilkossági kísérletek számát.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-03-09

Leggyakrabban a humán-egészségügyi és szociális területén találkozhatunk női vezetőkkel. A Bisnode felmérését a Marketing&Média közli.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-10-26

A koraszülött gyerekek agykárosodásának megelőzésén munkálkodik a L’Oréal-UNESCO ösztöndíj egyik díjazottja, míg a másik idei győztes kutatásai nyomán eredményesebb kezelést kaphatnak a gyulladásos bélbetegségekben szenvedők.

#8
Medical Online >> kultajánló
2014-04-03

Dr. Kolbe Ilona, a korábban kutató gyógyszerészként és minőség-biztosítási, illetve minőség-ellenőrzési vezetőként dolgozó doktornő ma leginkább hobbijának, a zenének, a zongorának él.

#9
Medical Online >> Rovatok >> pszichiátria
2011-05-21

Hat négyzetméter nagyon kevés egy embernek – de a társadalom még ennek a feltételeit sem képes megteremteni - írja a Népszabadság.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-23

“Kellemes társasági ember. Tudja, kitől, mikor kell megkérdezni: hogy van az unoka, a barát, vagy a barátnő.”

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Pécs-Bécs újabb, fontos eredményt ért el a koronavírus elleni gyógyszerek fejlesztésében! Megkezdődtek a klinikai vizsgálatok!

A My Life Story elnevezésű program abban segít majd a betegeknek és róluk gondoskodóknak, hogy egy helyen összegyűjtve tudják felidézni múltbéli kellemes emlékeiket.