hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2020-01-24

A PharmaOnline ír egy tanulmányról, amelynek szerzői szerint rendkívül magas a technológiailag vagy hatástanilag hibás vények aránya.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-08-28

Évente nagyjából egymilliárd forintot költ az egészségbiztosító a gyógyszertárakban helyben készített kenőcsök, oldatok, cseppek támogatására – írja a Világgazdaság.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-07-10

Leggyakrabban adminisztrációs hiányosságok miatt emelnek kifogást patikai vizsgálataik során a tiszti gyógyszerészek – idézi dr. Cseh Ildikó országos tiszti főgyógyszerészt a PharmaOnline

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-10-09

A Kormány a 2010. október 6.-i ülésen tárgyalta a 2006. december 29.-én hatályba lépett gyógyszer-gazdaságossági törvény közforgalmú gyógyszertárak létesítésére vonatkozó szabályok gyakorlati megvalósulásáról – a jogszabály szerint kötelezően az Országgyűlésnek – készített jelentést.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.