hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 21
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-09-24

A brit hadsereg százéves veteránja csaknem 33 millió fontot gyűjtött a brit állami egészségügyi szolgálat számára.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-06-14

A Magyar Nemzet riportjából az is kiderül, hogy a Budapest Hospice Ház ápolói, önkéntesei gyakran a családdal együtt dolgozzák fel a gyászt.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-04-29

Elromlott a lift, ezért a ölben szállítják a lépcsőn a betegeket a mátészalkai kórház belgyógyászati osztályán, adja hírül a Blikk.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-09-27

Járókerettel egyelőre egy huzamban 100 métert tudott megtenni a férfi, közölte a GyártásTrend.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-05-10

David Goodall – aki elismert botanikus és ökológus volt – csütörtökön halt meg, miután az orvosok halálos dózisú kábítószert juttattak a szervezetébe, írja a 24.hu.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-09-18

Létüket illető aggodalmaik vannak a gyógyászati segédeszközök forgalmazóinak az e-recept november elsejei bevezetésével kapcsolatban. A terület az uniós jogszabályok módosítása miatt komoly változások előtt áll, de a Forgalmazók az Egészségért Szövetségnek a betegek érdekében számos javaslata van a hazai támogatási rendszer javítása érdekében is – tudta meg a MedicalOnline.

#7
Medical Online >> Rovatok >> diabétesz
2017-07-05

A közel egymillió lakost érintő diabetes egyik legsúlyosabb szövődménye, a láb gyakran kifekélyesedő betegsége időskorban különösen nehezen kezelhető. A szerző erre vonatkozó gyakorlati tanácsai húszévnyi végtagmentő munka tapasztalatain alapulnak.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-12-15

Petíciót vitt a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) a miniszternek, a házelnöknek, az államtitkároknak és a pártok képviselőinek, amelyben két év alatt 100 százalékos béremelést követelnek, no meg azt, hogy a politikusoknak se járjon VIP ellátás.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-10-21

Sejtátültetés után járókeretbe kapaszkodva újra tud járni egy férfi, aki egy késes támadás után mellkastól lefelé megbénult - olvasható egy, a műtétről megjelent tanulmányban.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-08-25

Tíz százalékkal is több ment el gyógyászati segédeszközök támogatására az idei első negyedévben, mint 2013-ban, írja a VG.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.