hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 91
#1
Medical Online >> Rovatok >> Koronavírus-Járvány
2021-04-02

Az országos tisztifőorvos a húsvéti ünnep idejére is azt kéri a lakosságtól, hogy fegyelmezetten tartsa be a járvány miatt hozott szabályokat.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-03-30

A relatíve kevés oltott ember együttélése a magas fertőzöttségű populációval generálja a mutánsok kialakulását, olvasható a Népszavában.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-03-18

Galgóczi Ágnes epidemiológus, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a Magyar Hírlapnak adott interjút.

#4
Medical Online >> Rovatok >> Koronavírus-Járvány
2021-03-02

Napjainkban, amikor a koronavírus-pandémia újabb és újabb hullámaival találkozunk, a légszennyezettség számos régióban nő, és a légúti allergének az emberek jelentős részének okoznak allergiás tüneteket, egyre nagyobb jelentőségre tesznek szert a hatékonyan működő légtisztító rendszerek.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-02-26

A miniszterelnök felkérésére megkezdődött az utazási szabályok, határforgalom-ellenőrzési rendelkezések szigorításának előkészítése.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-02-23

Mindaddig nem fognak javulni a járványügyi adatok, amíg kellő számú ember meg nem kapja a védőoltást, mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs sajtótájékoztatóján kedden.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-02-21

A koronavírus-járvány harmadik hullámának felszálló szakaszában járunk, nyilatkozta az országos tisztifőorvos a közmédiának vasárnap.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-02-17

Az NNK szakemberei már tanulmányozzák a Sinopharm oltóanyag dokumentációját, hangzott el az operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-02-12

A koronavírus brit mutációja, amelyet ősszel Kentben azonosítottak először, világszerte dominánssá válhat.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-01-19

Még teljes átoltottság esetén is lesznek olyan egészséges emberek, akiknek a szervezetében nem alakul ki immunvédelem. Dr. Kacskovics Imre írása az MTA Orvosi Tudományok Osztálya hírlevelében.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.

 

A vendégek: dr. Purebl György, dr. Szlávik János és dr. Zacher Gábor. A beszélgetés itt nézhető meg:

https://fb.watch/4beHfHsHD2/