hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> onkopulmonológia
2015-02-24

Hazánkban a leggyakoribb rosszindulatú daganat a tüdőrák, amivel világelsők vagyunk, mégsem fordítunk elég figyelmet a klasszikus és molekuláris diagnosztika fejlesztésére, aminek következménye a terápiás sikerességen mérhető.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-12-09

Az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság (ASCO) a Journal of Clinical Oncology legújabb online számában közzétette jelentését (Clinical Cancer Advances 2011) az elmúlt év legjelentősebb rákellenes eredményeiről.

#3
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-08-29

Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) engedélyezett egy új szert a késői stádiumú, nem kissejtes tüdőrák kezelésére. 

#4
Medical Online >> Rovatok >> tüdőgyógyászat
2011-06-04

Egy gyógyszer, amely a tüdőrák egyik specifikus típusára hat, drámaian jó választ váltott ki a betegek több mint felében.

#5
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-05-04

A Pfizer gyógyszergyártó nyeresége 2,22 milliárd dollárra nőtt az idei első negyedévben az egy évvel korábbi azonos időszakhoz képest.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.