hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-03-04

Azoknál a fiataloknál, akik keveset mozognak, gyakrabban alakul ki depresszió, derül ki egy prospektív megfigyeléses vizsgálatból.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-04-16

Egy nemzetközi kutatócsoport az aktivitást mérő akcelerométert viselő betegek alvási szokásait elemezte, majd genetikai vizsgálat során új, az alvás hosszával és minőségével összefüggő régiókat azonosított.

#3
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-02-05

Baleset esetén automatikusan generált üzenetben riasztja a mentőket az az applikáció, amely magyar fejlesztők ötletén alapul, írja a hvg.hu.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-07-26

Az idősebb embereknek receptre kellene felírni kutyát, a kutyasétáltatás ugyanis hatékony módja az aktivitás megőrzésének.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tüdőgyógyászat
2012-11-16

Van-e összefüggés a légúti obstrukció mértéke, a fizikai fittség, a szisztémás gyulladás, az életminőség és a beteg mindennapos fizikai aktivitása között?

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-08-10
Magasabb azoknak a gyerekeknek a vérnyomása, akik sokat néznek televíziót, még akkor is, ha nem kövérek és egyébként eleget mozognak. Az izgalmas, új tudományos vizsgálat eredményeit az Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine augusztusi száma közölte.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több különböző országban lezajlott kutatás egybecsengő eredményei szerint a koronavírus-fertőzés szempontjából nem mindegy, hogy milyen a vércsoportunk.

2021-ben a vakcinával és oltással kapcsolatos spameknek jött el a szezonja.