hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 24
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-10-11

Dr. Puskás László kutatócsoportjával jelenleg az Alzheimer-kór egy ígéretes, új gyógyszerjelöltjének fejlesztésén dolgozik. A Pharma Tribune interjúja.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-08-16

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-12-13

Átadták a technológiai innovációt, műszaki és mérnöki kutatómunkát elismerő 2018-as Gábor Dénes-díjakat a Parlamentben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-09-21

Prof. dr. Pénzes István a Magyar Tudományos Akadémia köztestületének tagja is átvehette az Emberi Méltóságért kitüntetést.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-05-25

A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legtehetségesebb fiatal feltalálóit és tudósait díjazta a Magyar Innovációs Szövetség.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-10-15

A honvédelmi miniszter felmentette beosztásából a Honvédkórház "magasabb szintű vezetőit", köztük a kórház parancsnokát.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-26

Sikeres volt az a rekordkísérlet, amelyben együtt, egy időben száz diák gyakorolta az újraélesztést Szombathely főterén – adta hírül az MTI.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-11-13

Szentmisét tartanak Puskás Ferenc halálának 5. évfordulóján, valamint jótékonysági emlékkoncertet szervez a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága, amely reményeik szerint lehetőséget teremt az emlékezésre, és az Alzheimer-kór elleni küzdelemre.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-10-04

A megyei önkormányzatok, amelyek jelenleg több száz egészségügyi, oktatási, szociális, közművelődési intézményt tartanak fenn, úgy tudják: a kormányfő és a 19 megyei közgyűlési elnök által aláírt megállapodás alapján gyakorlatilag az összes ilyen intézmény állami kézbe kerül.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-02

Mi lesz a hagyományos hazai gyógynövényiparral? Hogyan vehetik át a szakkollégiumok a megszűnésre ítélt Nemzeti Egészségügyi Tanács szerepét? A MedicalOnline tudósítása az Országgyűlés Egészségügyi Bizottságának üléséről.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.