hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-05-04

A Pfizer gyógyszergyártó nyeresége 2,22 milliárd dollárra nőtt az idei első negyedévben az egy évvel korábbi azonos időszakhoz képest.

#2
Medical Online >> Mi újság?
2011-03-08

Felfüggesztette a japán egészségügyi minisztérium két világszerte használt csecsemőoltás, a Prevenar és az ActHIB használatát, amíg lezárulnak a vizsgálatok 4 kisbaba halálának ügyében - írja a Klubrádió.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-04-16
Bajnai Gordon miniszterelnök kedden újra Székely Tamást jelölte egészségügyi miniszternek. A miniszterjelölt szerdán a Parlament egészségügyi bizottsága előtt beszámolt eddigi, 50 hetes munkájáról, illetve a képviselők kérdéseire válaszolva ismertette az elkövetkező egy évre vonatkozó terveit.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.