hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 20
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-12-07

Ma már az orvosok körében is elfogadott tény, hogy a légköri jelenségek nagy befolyással bírnak az emberi test működésére, írja a Magyar Idők.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-08-18

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át augusztus 20-a alkalmából a Pesti Vigadóban.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-08-07

A magyar népesség 78 százaléka érzékeny az időjárási változásokra – mondta Pintér Ferenc humánmeteorológus az M1 aktuális csatornán.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-06-29

A világon alig akad olyan vesetranszplantációs sebészet, amely maga követi és ellenőrzi a beteget. Perner Ferenccel a mok.hu beszélgetett.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-04-04

Július 31-ig meghosszabbították a tavaly óta folyó önvalidálás határidejét, hangzott el a Magyar Kórházszövetség XXVI. kongresszusán Siófokon, ahol a csütörtöki szakmai napon a sürgősségi ellátás hazai helyzetét is elemezték. Ez utóbbit nemcsak szakemberhiány jellemzi, hanem a káosz is – különösen Budapesten.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-15

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából átadott legmagasabb állami és szakmai kitüntetések díjazottjai között ezúttal is számos egészségügyi szakember volt.

#7
Medical Online >> kultajánló
2013-07-25

A nyári hónapok azért is jók a „kulturális élményszerzésre”, mert a szabadságunk alatt talán több időnk van egy régóta a könyvespolcon levő könyv elolvasására vagy könnyebb eljutnunk egy-egy múzeumba – mondja Veres Gábor egyetemi docens.

#8
Medical Online >> Rovatok
2012-08-20

Áder János köztársasági elnök, Orbán Viktor miniszterelnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke augusztus 20. alkalmából rangos állami kitüntetéseket adott át hétfőn a Parlamentben.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-06-29

Semmelweis Ignác születésének évfordulóján kitüntetéseket adományozott az egészségügy területén végzett kiemelkedő munka elismeréseként az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-04-28

A papírformának, pontosabban a néhány napja megtartott bizottsági javaslatnak megfelelő döntés született a négy meghirdetett kórházigazgatói pályázatról a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ez egy nagyon bonyolult dolog, olyan bonyolult, hogy még mi, orvosok sem teljesen értjük, maximum sejtjük, vagy szeretnénk sejteni.

Egy friss statisztika szerint a 2017-es év első felében több adat került illetéktelen kezekbe, mint tavaly az egész esztendő alatt. Ez összességében tavaly 1,9 milliárd elveszett személyes adat volt – és már csak alig félév van a GDPR hatálybalépéséig.