2024. augusztus. 25., vasárnap - Lajos, Patrícia.
hirdetés
hirdetés

Új főigazgató Veszprémben

Czinkotay Frigyes, az új főigazgató személye nem ismeretlen a vármegyei kórházban, írja a VEOL nyomán a Weborvos.

Pintér Sándor belügyminiszter július 15-i hatállyal több más kórházzal együtt a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház élére is új vármegyei irányító intézményvezetőt nevezett ki. Az eredményes pályázati eljárást követően Czinkotay Frigyes látja el a főigazgatói feladatokat az intézmény élén, írta a veol.hu, amit a Weborvos idéz.

Czinkotay Frigyes, az új főigazgató személye nem ismeretlen a vármegyei kórházban, hiszen néhány évvel ezelőtt már dolgozott az intézményben: 2017 márciusától orvosigazgatói pozíciót töltött be a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban. A menedzsment tagjaként, a főigazgató általános helyetteseként részt vett a kórház közvetlen irányításában, az intézmény jövőjét meghatározó fejlesztési programok tervezésében, lebonyolításában.

Az új főigazgató köszöntőjében a kiváló színvonalú gyógyítómunka, a folyamatos fejlődés és innováció, a munkatársak megbecsülése, a társintézményekkel való partnerség és a nagy múltú intézmény hagyományaink tisztelete iránti elkötelezettséget emelte ki.

(forrás: veol.hu, WebOrvos)
hirdetés

Könyveink