hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-07-01

Felavatták az MTA új doktorait: 71 kiváló kutató kapta meg a tudományos teljesítmény egyik legnagyobb elismerését.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-12-06

Újabb 73 kutatót avattak doktorrá a Magyar Tudományos Akadémián (MTA) csütörtökön.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-08-29

A háziorvos szakmailag egyedül, ellenőrzés nélkül dolgozik, a módszertani támogatást nyújtó országos intézetet megszüntették. Az ismét visszahozni tervezett kollegiális vezetői rendszer erre nem alkalmas – mondta lapunknak dr. Rurik Imre, a Családorvos Kutatók Országos Szervezete elnöke.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-12-20

Míg az orvosok egy része külföldön vállalva munkát mond véleményt a hazai képzési és munkaviszonyokról, mások a belső migrációt választják: 16 százalékra tehető a pályaelhagyók száma.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-03-25

Dr. Farkas Eszter, az SZTE ÁOK agyi keringést kutató orvosa átvehette az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a L'Oréal nők számára létrehozott tudományos díját – közli az MTI.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-04-29

Az eHealth az egészségügy forradalmasítását jelentheti – úgy a betegellátásban, mint a betegútszervezésben vagy az orvos-beteg kapcsolatokban. A forradalom kerékkötői a jogszabályok és a berögzült szokások lehetnek.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-12-06

Közel száz kutató vehette át a Magyar Tudományos Akadémia Székházában Pálinkás József elnöktől az MTA doktora cím megszerzéséről szóló oklevelet - tudatja az akadémia honlapja.

#8
Medical Online
2008-11-29
Szombaton a Debreceni Egyetemen (DE) három díszdoktori, hetvenhét doktori (PhD) és nyolc habilitált doktori cím mellett, számos további díjjal is elismerte oktatói munkáját, eredményeit.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.