hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 20
#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-08-18

Lélegeztetőgépekről, ágyfelszabadításról, központosításról beszélgetett a Magyar Narancs Lantos Gabriella egészségügyi menedzserrel.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-07-22

Olyan, hogy egészségügy, már nincs, egészségügyi szakmai irányítás végképp nincs – mondta Lantos Gabriella a Magyar Narancsnak.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-10-28

Akár életeket is menthet a képalkotó diagnosztika gyorsasága, mondta Németh Gábor, az LG kórházi informatikai üzletágvezetője a ComputerWorldnek.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-10-11

Sikerrel zárt a második HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás és Konferencia.

#6
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-04-12

Miközben a társadalom elöregedésével és a krónikus betegségekben érintettek számának növekedésével egyre nagyobb az egészségügyi szolgáltatások iránti igény, a piaci környezet a költségek visszafogására kényszeríti a kórházakat. A páciensek mindeközben a lehető legjobb kezelést és a leggyorsabb kiszolgálást várják el a kórházi dolgozóktól. Az intézmények ezért igyekeznek úgy fejleszteni szolgáltatásaik minőségét, hogy közben csökkenjenek a költségek, javuljon a szolgáltatás minősége és az alkalmazottak is elégedettek legyenek. Ezekre a kihívásokra válaszolnak az LG digitális megoldásai, melyek a pácienseknek kínált szolgáltatások, a kórházi munkafolyamatok és a költséghatékonyság terén is segítik az egészségügyi intézmények munkáját.

#7
Medical Online >> Rovatok >> trombózis
2019-03-12
#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-12-18

Az alacsony gluténtartalmú táplálkozás előnyei a diétás rostoknak köszönhetőek, nem a glutén elvonásának.

#9
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2018-11-22

Okostelefonokkal segíti a Gyermekleukémia Alapítvány munkáját az LG Magyarország.

#10
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2018-08-28

A CLOi SuitBot az LG első emberközpontú robotja, amelyet egészségügyi és ipari felhasználásra terveztek, írja a Computerworld.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több kutatás igazolta, hogy a magasabb férfiak rövidebb életre számíthatnak, mint alacsonyabb társaik, mégsem ez a legfontosabb tényező a várható élettartamnál.