hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-10-17

Ismét késik a tavalyi kórházi fertőzéseket összesítő NNSR-jelentés, és még mindig csak készül az országos infekciókontroll és antimikróbiális rezisztenciacsökkentő program, bár már tavaly decemberben is véglegesítésre és végrehajtásra várt.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-09-16

Elvégezték az ezredik beteg májtranszplantációját a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-08-23

Az ápolói hivatás aktualitásai, innovatív módszerei a legfontosabb témái az egészségügyi szakdolgozók 50. kongresszusának Debrecenben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-11-10

Az államtitkárváltás után újabb személycserék jönnek az egészségügyi államtitkárságon, közli a Népszava.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-15

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából átadott legmagasabb állami és szakmai kitüntetések díjazottjai között ezúttal is számos egészségügyi szakember volt.

#6
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2010-03-18
„Az egészségpolitika mozgástere és a regionalitási törekvések" Időpont: 2010. március 25. Helyszín: Best Western Hotel Hungária (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)
#7
Medical Online
2008-07-06
A Prima Primissima Díj Alapítvány kuratóriuma és a mellette működő társadalmi tanácsadó testület az MTA Székházában tartotta meg ülését, amelyet követően nyilvánosságra hozták az ez évi jelölteket. Összesen 387 jelöltet neveztek meg a jelölésre jogosultak.
#8
Medical Tribune II. évf.5. szám
Medical Online
2004-03-01
Bárka Színház A Bárka Színházat 1996-ban alapította a Józsefvárosi Önkormányzat – ekkoriban éppen nem (illetve ekkoriban sem) volt szezonja vadonatúj színházak alapításának. A Klinikák szomszédságában található egykori Ludovika-épület – amely több nézőpontból is igazi hajóra, illetve inkább bárkára emlékeztet, hiszen előbb volt a név, mint a színház – 1997 őszén kezdte első évadját, amikor is Csányi János legendás Szentivánéji álom-rendezését játszotta el a társulat, többek között Udvaros Dorottyával, Kulka Jánossal, Mucsi Zoltánnal, Scherer Péterrel. Ez az 1995 decemberében bemutatott előadás a Bárka-gondolat bölcsője, ennek minősége és híre teremtette meg a színházalapítás lehetőségét. Az első bemutató óta (amely Kárpáti Péter Díszelőadás című gyönyörű szövegfolyamából készült, középpontjában Hőgyes Endrével, a zseniális orvossal, aki intézetének megnyitásakor tartott díszelőadásával tragikusan példázza kelet-európaiságunk minden nyomorúságát) sok víz „befolyt” a Bárkába, de közben mégiscsak működik egy intézmény, született egy hely, ahol színházi előadásokon, koncerteken, kiállításokon, filmvetítéseken, vagy csak úgy, egy kávéra találkozhatnak az emberek. És a hét évad során született néhány jelentős előadás: a Díszelőadás, a Titanic vízirevü, a Cseresznyéskert, a Mulatság, a Tótferi, a Hazatérés, az Ilja próféta, a Theomachia... A színház eddigi hét évének talán legnagyobb vállalkozására készül: a száz éve született Witold Gombrowicz Operett című drámáját mutatja be Czajlik József rendezésében 2004. március 27-én, a Színházi Világnapon. Az előadás zeneszerzője Faragó Béla, a dalszövegeket Parti Nagy Lajos írta. A Professzor szerepét a színház egyik alapító tagja, Szikszai Rémusz játssza.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.