hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-18

Az orvosok végre tények alapján mérlegelhetik az egyes gyógyszerek előnyeit és hátrányait – írja az Origo azt kommentálva, hogy a cégek elkezdték nyilvánosságra hozni klinikai kísérleteik eredményeit.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-07-05

Hazánkban is forgalomban van az a készítmény, amely miatt – két másik gyógyszer mellett – 3 milliárd USD pénzbüntetés megfizetésére köteleztek első fokon egy brit gyógyszeripari óriáscéget – írja a hir24.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-11-25

Mérlegen a gyógyító eljárások – Jobb kutatással a jobb egészségügyi ellátásért” címmel jelent meg négy szerző munkája – három közülük orvos, egy pedig páciens. Könyvükben azt vallják, hogy az orvostudomány eredményei csodálatosak, azonban sokat javíthatunk módszerein. 

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-01-14

Sokszor tizenöt évnyi munka és dollármilliók eredménye egy új hatóanyag. A siker azonban nem mindig garantált -tavaly három hatóanyagról is kiderült, hogy többet árt, mint használ - írja a HVG.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-10-03

Az Országos Gyógyszerészeti intézet azt ajánlja, az orvosok ne írjanak fel Avandia márkanevű készítményt betegeiknek. 

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-09-24

Lekerülnek a gyógyszertárak polcairól Európában az Avandia, az Avandamet és az Avaglim nevű, cukorbetegségre alkalmazott gyógyszerek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.