hirdetés
2021. január. 16., szombat - Gusztáv.

Ami a járvány után is maradhat...

Vannak olyan fejlesztések, amelyeknek a jövőben is feltétlenül lesz helyük az egészségügyben, ilyen például az online rendelési rendszer.

Újra lehet menni háziorvoshoz vagy fogászatra és nyitnak a magánrendelők is; szabály a telefonos időpontkérés, a betegek utáni fertőtlenítés és az is, hogy óránként legfeljebb négy beteget láthatnak el a rendelők – hangzott el hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Az elmúlt hetekben az interneten keresztül tartotta a kapcsolatot az orvos es a beteg. Sok esetben kényelmesebb, egyszerűbb volt például a receptkérés. Ezzel kapcsolatban Knoll Zsolt, az Emineo Magánkórház orvosigazgatója azt mondta, a járványhelyzet miatt elindult fejlesztések nagyszerűek. Vannak ezek között olyanok, amelyeknek a jövőben is feltétlenül lesz helyük az egészségügyben, ilyen például az online rendelési rendszer. A legjobb lehetőség a fejlesztés további használatára a magánorvosi és családorvosi rendelőknél mutatkozik – fűzte hozzá, megjegyezve hogy az online konzultációk az egészségügyi felhőbe is menthetők.

(forrás: MTI)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!