hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.
hirdetés

Férfinap – nőknek is!

A nőkre is szükség van a férfiak megmentéséhez: bemutatkozik a MentsManust Mozgalom és a Prosztata Kommandó a Gyógyulj Velünk Egyesület betegnapján.

Sok hasznos információt kaphatnak a férfiegészségről, a férfiakat sújtó daganatos betegségről a Gyógyulj Velünk Egyesület következő egyesületi napján. A Gyógyulj Velünk Egyesület minden típusú daganatos beteget összefog, ám munkájában kiemelt szerepet kap a prosztatarák – Kalotay Gábor, az egyesület elnöke önmaga is prosztatarákból gyógyult egykori betegként is sok tapasztalatot át tud adni azoknak, akik a betegséggel szembesülnek, közli a Rákgyógyítas.

A 2004-ben fiatalok lelkesedéséből Magyarországon is meghonosított Movember Mozgalom, melynek fő kampánymotívumaként novemberben országszerte megnövekszik a bajuszos férfiak száma, 2016 óta Magyarország legnagyobb, kifejezetten a férfiak egészségével, speciálisan a prosztatarák megelőzésével foglalkozó egyesületeként próbálja rávezetni az erősebb nemet az egészségtudatos élet útjára. Az egyesület MentsManust Mozgalom néven, a Prosztata Kommandóval az országot járva szűréseket szervez, prevenciós és egészségfejlesztő tevékenységet folytat.

Időpont: 2019. április 25., csütörtök 14:30 – 16:30
Helyszín: Tűzmadár Ház – Szent László Kórház 1-es pavilon (1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7.)

(forrás: Rákgyógyítás)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés