hirdetés
2022. augusztus. 17., szerda - Jácint.
hirdetés

Képalkotó diagnosztikai központot és egynapos sebészetet is indít Veszprémben a magánszolgáltató

Újabb vidéki járóbeteg-ellátót vásárolt a TritonLife

Néhány havi előkészítő munkát követően a napokban zárták a veszprémi székhelyű Partner Medical nevű társaság akvizícióját, illetve az új veszprémi TritonLife (Partner Medical) szakorvosi centrumra építve hamarosan megnyitják veszprémi képalkotó diagnosztikai centrumukat is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát is végeznek majd, továbbá már dolgoznak a veszprémi egynapos sebészetük tervein.

A Partner Medical kiváló szakorvos és szakdolgozó csapattal rendelkezik, több, mint 30 szakorvos látja el az általános belgyógyászati, kardiológiai, neurológiai, urológiai, endokrinológiai, diabetológiai, felnőtt-, és gyermek bőrgyógyászati, ortopédiai, proktológiai, érsebészeti, kézsebészeti, általános sebészeti, szemészeti, szülészet-nőgyógyászati, ultrahang diagnosztikai, dietetikai, neurofiziológiai, reumatológiai, traumatológiai, és citológiai-hisztológiai szakrendeléseket. Többféle szűrőprogramot is ajánlanak ügyfeleik számára. Tizenegy különböző egészségpénztárral állnak szerződésben, ezek kártyáit is elfogadják az ellátás során.

Az utóbbi két évben nagyon nagy hangsúlyt fektetünk nem csak a fővárosi, de a vidéki hálózatunk építésére és fejlesztésére is. Középtávon ennek óriási jelentősége lesz mind az ügyfeleink közvetlen, mind az akár magán-, akár állami biztosítói és finanszírozói szektor kiszolgálásában is. Szeretnénk megmutatni, hogy hogyan lehet gazdaságosan, jó minőségben kiépíteni, és fenntartható módon üzemeltetni egy nagy, országos, integrált egészségügyi ellátó hálózatot. Éjjel-nappal a fejlődés finanszírozásának szervezésén, és a növekedés technikai, jogi, pénzügyi és szervezeti kereteinek megteremtésén dolgozunk munkatársaimmal. Kaposvári egységeink fedik a Balatontól délre eső területet, Veszprém pedig kiváló földrajzi adottságainál fogva ideális a Balatontól északra található nagyobb régió ellátásának megszervezéséhez – nyilatkozta Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója.

2018 májusi indulásunk során elmondtam, hogy csak akkor működhet jól egy a TritonLife-hoz hasonló rendszer, ha az nem önmagáért való, hanem az összes szereplő érdekeit figyelembe véve, jó minőségben, és integrált járó-, és fekvőbeteg ellátást ajánlva épül fel, ami alkalmas lesz az ország ellátó rendszerébe történő integrációra is. A legfontosabb szereplő maga a beteg ember, az ő érdekei köré kell csoportosítanunk mindent a felépítményünkben, és keresnünk kell a szimbiotikus elemeket az állami ellátó rendszerrel is, segítve az állam erőfeszítéseit is az egészségügyben. Most kezdjük elérni azt a méretet, mikor a járó-, és fekvő szakorvosi ellátás valódi, rendszer szintjén történő integrációjáról kezdhetünk beszélni. Egyre erősebb, magas szakmai színvonalú fekvőbeteg ellátásunk mellett ennek fontos szintje és szereplője a szintén minőségi szakorvosi járóbeteg ellátás, amely tulajdonképpen a belépő az országos foglalási és betegútmenedzsment rendszerünkbe. Az új nagy budapesti Róbert Károly körúti, a debreceni, a szegedi, az egri, a kaposvári és most a legújabb veszprémi járóbeteg ellátási fejlesztésünk mind ezt a célt szolgálja. Külön örömünkre szolgál a veszprémi kollégák által képviselt magas szakmai színvonal és nagyon széles szakmai spektrum, mely jó alap a Veszprém megyei rendszerünk továbbfejlesztése során – teszi hozzá Fábián Lajos, a TritonLife csoport társtulajdonos elnöke, és szakmai stratégiájának irányítója.

(forrás: TritonLife)
hirdetés
hirdetés

Könyveink