hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Újra egészségügyi műsort vezet a kuruzslásért elítélt állatorvos

Továbbra is saját műsora van a februárban kuruzslásért egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Dávid Tamásnak, írja a 24.hu.

Az állatorvosként végzett férfit azért ítélték el néhány hónapja, mert azt állította a pácienseinek, hogy rákkutató professzor, és nagydózisú intravénás C-vitaminnal kezelt daganatos betegeket. Dávid Tamás korábban feltűnt az EchoTv, az RTL Klub és az ATV műsoraiban is, tavaly május óta pedig ő vezeti a Hatos Csatornán futó Gyógyultak klubja! című heti magazint.

Dávid Tamás a héten a rák lehetséges okairól adott útmutatást a nézőknek. Pont abban a témában, amiért elítélték. Azzal kezdte, hogy már az általános iskolában, sőt az óvodában tanítani kellene, hogy nemcsak a rák, hanem az összes krónikus betegség oka energiahiány, koenzim Q10-hiány, oxigénhiány, C-vitaminhiány, D3-vitaminhiány.

Bár jogilag nincs akadálya, hogy Dávid Tamás bárhol is műsort vezessen, etikailag azért felvet néhány kérdést, hogyan beszélgethet olyan témákról a közönségnek a televízió képernyőin keresztül, ami miatt nem is olyan régen elítélték, írja a 24.hu.

(forrás: 24.hu)
hirdetés

Könyveink