hirdetés
hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Tisztelt Doktornő / Doktor úr!

Tájékoztatjuk, hogy a közelmúltban az AstraZeneca világszerte megvásárolta a Bristol-Myers Squibb diabetes üzletágban fennálló részesedését. A megállapodás szerint az AstraZeneca tulajdonába kerültek azok a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerek, amelyek felett korábban az említett két cég közösen rendelkezett.
A tranzakció lezárását követően az AstraZeneca rendelkezik a teljes antidiabetikus portfólióval, az azzal kapcsolatos szellemi tulajdonnal, a globális jogokkal a fejlesztés, gyártás és forgalmazás terén. Az AstraZeneca kezében van az értékesítés, a marketing, a kutatás és a fejlesztés, a gyógyszertörzskönyvezés, a gyógyszerbiztonsági ügyek, az árazás, a gyógyszerekhez való hozzáférhetőség és a gyógyszerellátás biztosítása. Mindkét vállalat meggyőződése, hogy a betegek és minden ügyfelünk érdekeit az szolgálja a legjobban, ha a továbbiakban az AstraZeneca tartja egy kézben a diabetes üzletágat.
 
A megállapodás egyben megerősíti hosszú távú elkötelezettségünket a cukorbetegek kezelése terén mind Magyarországon, mind az egész világon.
 
Köszönjük eddigi szakmai támogatását, és bízunk a további, sikeres együttműködésben!
 
Tisztelettel,
Dr. Heringh Alexandra
igazgató
AstraZeneca Kft.
 
PEKO0193HU20140203
A lezárás dátuma: 2014 február 3.
(x)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés