2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Pályázatok az egészségügyi kommunikációért

A Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) célja "az egészségügy és az egészségipar területén dolgozó szakemberek együttműködésének megvalósítása".

A pályázatok címei: "2010 egészségügyi kommunikációs szakembere" és "2010 egészségügyi kommunikációs kampánya"

"A NEEK az egészségügy és az egészségipar (gyógyszer, gyógyászati segédeszköz és orvostechnikai eszközök stb. gyártói és forgalmazói) területén dolgozó marketing-, public relations-, reklám- és más szakembereknek az egészségügyre specializált együttműködését kívánja megvalósítani. E célok elérésének egyik eszközeként írjuk ki pályázatunkat" - mondta Jóbai Zsolt, az Egyesület elnöke.

Az elsőn azok a személyek vehetnek részt közvetlenül vagy közvetetten - tehát mások általi ajánlás alapján is -, akik 2010-ben sokat, kiemelkedőt tettek az egészségügyi kommunikáció (marketing, public relations és reklám stb.) elmélete és gyakorlata terén. A másodikra 2010-ben zárult, vagy indított egészségügyi kampánnyal lehet pályázni.

A nevezés ingyenes. Benyújtási határidő mindkettő esetében: 2011. január 25. 24:00

A szakmai zsűri döntése alapján odaítélt címek ünnepélyes átadására a Marketing, public relations és reklám az egészségügyben XIV. Országos Konferencián kerül sor. (Budapest, 2011. február 17-18.).

További információk a Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület honlapján találhatók.

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés