hirdetés
hirdetés
2020. augusztus. 11., kedd - Zsuzsanna, Tiborc.
hirdetés

2010 egészségügyi kommunikációs szakembere

A Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK)pályázatot hirdet a "2010 egészségügyi kommunikációs szakembere" cím elnyerésére.

hirdetés

A pályázat nyílt, azon olyan személyek vehetnek részt közvetlenül vagy közvetetten - tehát mások általi ajánlás alapján -, akik 2010-ben a legtöbbet tették az egészségügyi kommunikáció (marketing, public relations és reklám stb.) elmélete és gyakorlata terén.

A pályázati anyagot:

  • közvetlen részvételnél maga a pályázó,
  • közvetett részvétel (ajánlás) esetén
  • szakmai és érdekképviseleti szervezetek, kamarák vezetői, testületei, képviselői,
  • minisztériumok, vagy más országos hatáskörű szervek képviselői
  • a nyomtatott vagy elektronikus sajtó szerkesztőségei

készíthetik el, illetve nyújthatják be elektronikus úton.

A pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük, csak a szakmai zsűri tagjai számára lesznek hozzáférhetőek.

A pályázat kötelező tartalmi elemei:

1. Szakmai életrajz (a pályázó személyes adatai, végzettségek, képzettségek, szakmai tapasztalatok, elérhetőségeik), illetve ajánlás esetén a jelölt neve és elérhetőségei

2. A pályázónak az egészségügyi kommunikáció területén kifejtett tevékenysége, eredményei, különös tekintettel a 2010-es évre

3. Egyéb dokumentumok, amelyek a pályázó megítélése szempontjából fontosak lehetnek, és a pályázó eredményeit bizonyítják (pl. díjak, elismerések, publikációk, sajtóanyagok)

A pályázat benyújtásának határideje: 2011. január 25., 24:00

A pályázati anyag (a csatolt dokumentumok nélkül) legfeljebb 10 gépelt oldal terjedelmű lehet (Times New Roman betűtípus, 12-es méret, 1,5 sorköz). A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. E-mail címre. Az E-mail tárgyrovata a következő legyen: "NEEK-pályázat"'. Javasolt formátum: MS Word vagy PDF, illetve a mellékletek esetében TIFF vagy JPG is.

Nevezési díj nincs.

A cím (és a vele járó 100.000 Ft-os díj) ünnepélyes átadására a Marketing, public relations és reklám az egészségügyben XIV. Országos Konferencián kerül sor. (Budapest, 2011. február 17-18.)

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink