2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Finisben „Az év praxisa” pályázat

Utolsó negyedévéhez érkezett „Az év praxisa pályázat”, melyet idén első alkalommal hirdetett meg az Országos Alapellátási Intézet.

A díjra páciensek, önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok és szakorvosok javaslatait is várták, várják a szervezők. A díjat három orvos nyerheti el: azok az orvosok és nővérek kaphatják meg, akik szakértelmükkel és empátiájukkal egyaránt kivívják betegeik bizalmát, együttműködését.

A történeteket, jelöléseket november 30-ig elektronikus formában az Országos Alapellátási Intézet honlapján lehet elküldeni, vagy nyomtatott formában az intézet postacímére (1426 Budapest, Pf. 155.)

A három gépelt oldalnál nem hosszabb történeteket a honlapon közzé tesszik, és a zsűri által kiválasztott legjobbakra az olvasók szavazhatnak december 6. és 16. között. A legtöbb pontszámot elérő három történet orvos-nővér főszereplője kapja "Az Év praxisa" pályázat OALI díját.

A zsűri tagjai:

Dr. Balogh Sándor az Országos Alapellátási Intézet főigazgatója, Macskássy Izolda festőművész, Dr. Hajnal Ferenc a Szegedi Orvostudományi Egyetem Családorvosi Intézetének alapító tanszékvezető tanára, Dr. Farsang Csaba a Hipertóniai Társaság örökös tiszteletbeli elnöke, Dr. Sirák András velencei háziorvos, a tavalyi „év orvosa”, Koltai Róbert színész, rendező, Dr. Lenkefi Ida az EGIS Gyógyszergyár belkereskedelmi igazgatója, Zalatnai Brigitta az M1 Televízió műsorvezetője, Szentgyörgyi Rómeó aerobic világbajnok.

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink