hirdetés
2020. augusztus. 07., péntek - Ibolya.
hirdetés

Dénes Tamás újrakezdi

A rezidensszövetség korábbi elnökének közreműködésével Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete néven új egészségügyi érdekvédelmi szervezet alakul a jövő év elején – írja a Magyar Időkre hivatkozva a WebOrvos.

hirdetés

„Az új szakszervezet rövidítése, a Reszasz kiejtésében az angol resuscitation, vagyis újraélesztés szót idézi, nem véletlenül, céljuk ugyanis nem más, mint újjáéleszteni a magyarországi egészségügyi érdekvédelmet. Az új szakszervezet egyik alapítója a lap információi szerint Dénes Tamás, aki a közelmúltban még a Magyar Rezidens Szövetséget vezette, majd sikertelenül szállt harcba a Magyar Orvosi Kamara elnöki pozíciójáért” – írják.

Dénes Tamás a lap érdeklődésére nem cáfolta a hírt. Mint mondta, elismerik a jelenleg létező egészségügyi érdekvédelmi szervezetek erőfeszítéseit, de azok mára lendületüket vesztették, nem képesek kellő elszántsággal és hittel képviselni az ágazatot. Ezért az egészségügyet és az abban dolgozókat nem is veszi komolyan a kormány – olvasható a weborvos.hu-n.

 

(forrás: WebOrvos)
hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink