hirdetés
2020. február. 28., péntek - Ákos, Bátor.
hirdetés

Beszélj, mosolyogj, emeld fel a kezed!

Ingyenes szívállapot-felmérés a „Szívünk Napja” rendezvényen a piacon jelenleg legnagyobb tudással rendelkező EKG értékelő okoseszközzel.

hirdetés

A Sanatmetal szívdiagnosztikai újdonsága képes előre jelezni a stroke, ritmuszavar és hirtelen szívhalál kockázatát.

Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek több halálesetért felelősek, mint valamennyi egyéb betegség, baleset és halálok együttvéve, viszont 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne rendszeres szűréssel, egészséges életmóddal. A Sanatmetal örömmel fogadta el a meghívást a „Szívünk Napja” rendezvényre, hiszen szívdiagnosztikai innovációjának – a WIWE Mobil EKG-nak – a filozófiája tökéletesen összecseng a kezdeményezés két legfontosabb üzenetével: a megelőzés alapja a rendszeres szűrés és az életmódváltás. Ennek keretében szeptember 24-én a Millenárisban ingyenes szívállapot felmérésen és szűréseken vehetnek részt a kedves látogatók.

A WIWE a Sanatmetal Kft. új diagnosztikai ágazatának első innovációja és fejlesztése során a jelenleg zajló 4. ipari forradalom követelményeit vették figyelembe a tervezők. A végeredmény: a piacon a jelenleg elérhető legnagyobb tudású mobil kardiológiai eszköz, melyet mind orvosi, mind lakossági szinten egyre szélesebb körben használnak.

"Mi voltunk az elsők, akik szívbeteg és egészséges pácienseken is kipróbáltuk a WIWE-ot. Olyan algoritmus van benne, amely további orvosi vizsgálat nélkül legalább a gyanúra felhívja a figyelmet" – összegzi tapasztalatait prof. dr. Merkely Béla, a Városmajori Szív – és Érgyógyászati Klinika igazgatója.

A WIWE lakossági felhasználás során is számos egyedülálló előnyt kínál:

 „A WIWE mindössze 40 gramm, elfér egy ridikülben, vagy tárcában, így mindig kéznél van.” – meséli Oszvald Marika.

Rendszeres kontrollra is használhatjuk magunk, vagy szeretteink megnyugtatására, de ha esetleg rosszul érezzük magunkat, azonnal készíthetünk vele egy EKG-t bárhol, bármikor, melyet orvosunknak elküldhetünk emailben. Ebből felállítható a diagnózis az egyébként nehezen dokumentálható tünetekről, mindemellett az eszköz használata pofonegyszerű.

„A WIWE használata olyan egyszerű, mint az 1x1. Az extra ütéseket nagyon nehéz elkapni, mert sokszor nem akkor jelentkeznek, amikor a dokinál vagyunk. A WIWE-val ez könnyen megoldható!" – nyilatkozta Majka, aki évek óta ritmuszavarral küzd.

A mérési eredmények automatikusan egészség-naplót képeznek, a készülék több felhasználó eredményeit is kezeli, az eredmények kiértékelése pedig teljesen ingyenes, így a WIWE személyes EKG-t és mobil kardiológiát ajánl az egész családnak. Segítségével kiszűrhető a ritmuszavar, stroke, hirtelen szívhalál és oxigénhiány kockázata!

„Ez a kis eszköz 1 perc EKG-t készít és kimutatja, ha valami gond van a szívemmel! Ez számomra, mint élsportoló, nagyon fontos!”nyilatkozta Erdei Zsolt, ökölvívó világbajnok.

A kiértékelés mellett a WIWE a megelőzésre is ösztönöz tippekkel. Beépített lépésszámlálója, testtömeg indexe és az applikációban rendszeresen olvasható jó tanácsok azt a célt szolgálják, hogy tudatosabbak lehessünk az életvitelünk és szívünk egészsége között fennálló kapcsolatról - így szívünket kontrollálva tervezhetjük életünket, jövőnket!

A Sanatmetal Kft. tervezi a további szívegészségügyi és életmód-rendezvényeken való megjelenést és aktív szerepet vállal abban, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés és az életmódváltás fontosságára.

(forrás: WIWE)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!