hirdetés
2022. január. 27., csütörtök - Angelika.
hirdetés

Befektetnek a magyarországi kínai gyógyászatba

Magyar-kínai befektetői konferenciát rendeznek hétfőn Budapesten, az eseményen a résztvevők egészséggel és életmóddal kapcsolatos projektekhez kereshetnek partnereket.

A rendezvény a két ország miniszterelnöke által 2014-ben aláírt kormányközi megállapodás szellemében az egészségügyi területén akarja segíteni a Magyarországon dolgozó kínai állampolgárok beilleszkedését, munkavégzését. Magyarországon először rendeznek ilyen jellegű konferenciát, amely mindazoknak kínál találkozási, kapcsolatteremtési, üzleti és társasági fórumot, akik az egészségügy-életmód területén érdekeltek.

A szervezők tájékoztatása szerint az eseményen várhatóan 150-en vesznek részt, így kínai befektetők, megvalósítható projekteket kínáló magyarországi üzletemberek, a hagyományos kínai és a nyugati orvoslás kiemelkedő szakemberei, továbbá a kínai-magyar üzleti kapcsolatok építésében érdekelt üzletemberek.

A tanácskozáson a résztvevők előadást hallhatnak egyebek mellett az egészségipari együttműködési lehetőségekről és a hagyományos kínai gyógyászat magyarországi jövőjéről. Továbbá elismeréseket adnak át a magyar-kínai orvosi-gyógyítói tevékenység példamutató végzéséért.

 

(forrás: MTI)
hirdetés

Könyveink