2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

Továbbképzés

Az első országos ápolási vetélkedő

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara első alkalommal rendezi meg országos szakmai vetélkedőjét az ápolás szakterületén. A megmérettetésre az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben 2010. március 24-én kerül sor.
A versenyen a Budapesti, a Fejér Megyei, a Veszprém Megyei, valamint a Zala Megyei Területi Szervezetek által az elmúlt évben lebonyolított vetélkedők első három helyezett csapatai – azaz 12 csapat 4–4 fővel - mérik össze elméleti és gyakorlati tudásukat.
 
A szakmai verseny két fordulóból áll, délelőtt a betegágy mellett végzett gyakorlati feladatok megoldásával indul a program, amelyben a rehabilitáció is helyet kap. Ezt követően a csapatok bemutatása, játékos activity, puzzle, illetve villámkérdések is szerepelnek a második fordulóban.
 
Az eredmények kiértékelésében és véglegesítésében az ápolásvezetőkből, az országos intézmény vezetőiből és a kamara tisztségviselőiből összeállított zsűri működik közre. 
 
Reméljük, hogy az új kezdeményezéssel hagyományt teremtünk és az elkövetkező években egyre több területi szervezet csapatai kapcsolódnak be a versenybe. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egyik legnépesebb hivatásrendi köztestület, a tagság létszáma 45 000 fő körül mozog. Az egészségügyben 2007 óta nem kötelező a kamarai tagság, ezért az egyébként fontos közfeladatokat ellátó szervezet továbbra is igyekszik fenntartani a magas szakmai színvonalat és kiterjedt oktatási tevékenységgel illetve e rendezvény megszervezésével szolgálja tagjainak érdekeit.
 
Sajtóközlemény

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés