hirdetés
2021. március. 01., hétfő - Albin.
hirdetés

Az antikoaguláció jövője

A globális tromboemboliás rizikó hatékony csökkentéséért cserébe az árat, vérzéses kockázatot minimalizálni szeretnénk. Legyen biztonságos magas kockázatú tumoros betegeknél, ill. speciális esetekben is, kardioverzió, sőt radiofrekvenciás ablációs beavatkozás során.  Nyújtson tartós védelmet recidív mélyvénás trombózis és tüdőembólia ellen.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

E havi szerkesztőnk


 

Dr. Jassó István

 

1987-ben érettségiztem a budapesti József Attila Gimnáziumban.

1994-ben szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel.

1995-től a Szent István Kórházban (ma: Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet) dolgozom előbb a IV. Belgyógyászati-Angiológiai, majd 2013-tól az I. Belgyógyászati, jelenleg I. Belgyógyászati és Angiológiai Osztályon, az Angiológiai Részleg vezető főorvosa vagyok.

2000-ben belgyógyászatból szereztem szakorvosi képesítést, 2003-ban elnyertem a „Belgyógyászati angiológia minősített orvosa”, majd 2016-ban a „Belgyógyászati angiológia szakorvosa”, 2010-ben a „Magyar Atherosclerosis Társaság Lipidológus orvosa” címet. 

Tagja vagyok a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Thrombosis és Haemostasis Társaságnak és a Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaságnak, utóbbinak 2019-től vezetőségi tagja.