2022. május. 20., péntek - Bernát, Felícia.
hirdetés
hirdetés

A gyógyítás bizalmi indexe

Az Országos Gerincgyógyászati Központban a betegek közvetlenül kérdezhetnek az intézet munkatársaitól, hangzott el az InfoRádióban.

Az Országos Gerincgyógyászati Központ betegoktatási programja kapta meg idén a Nekem szól! Egészségértési fődíjat. Ferenc Mária, a program vezetője az InfoRádiónak elmondta: a közvetlen kommunikáció a legfontosabb, de audiovizuális, írott és internet alapú tájékoztatást is nyújtanak.

A konzervatív terápiás részlegen csoportos, interaktív órákat tartanak, mindennap más témában – mondta Ferenc Mária, hozzátéve, hogy így a betegek közvetlenül kérdezhetnek az intézet munkatársaitól.

„A gyógyszerszedéstől kezdve az étrendi szokásokig számos téma napirendre kerül. Ez rendkívül népszerű a betegek körében, és az ő kérésükre mindezeket ki is adtuk írott formában, illusztrációkkal: fotókkal, ábrákkal teletűzdelt gerinckontroll kézikönyvet készítettünk. (...) A közvetlen kapcsolat a legfontosabb, a felmérés szerint annak a legmagasabb a bizalmi indexe.”

(forrás: InfoRádió)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

A Magyar Tudományos Akadémia székháza ad otthont Budapesten a 2022-es Sclerosis Multiplex Világnapnak május 28-án.

Hiába kérte többek között a Magyar Orvosi Kamara is, hogy külön egészségügyi minisztérium feleljen a jövőben az egészségügyet érintő döntésekért, ez a jelek szerint nem fog megvalósulni.