hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.

A Budapesti Orvosi Kamara közleménye

Már zajlik a választás a Magyar Orvosi Kamara Budapesti Területi Szervezeténél.

Az elkövetkezendő hetekben, május 4-17. között zajlik a MOK budapesti szervezetének négyévente aktuális választása, amikor is a budapesti, valamint országos küldötteket és a választókerületi elnököket szavazhatják meg a kamarai tagsággal rendelkező, Budapesten tevékenykedő orvosok.

Most az a legfontosabb kérdés, hogy a kollégák tudnak-e és akarnak-e élni azzal a lehetőséggel, hogy egy még erősebb és hatékonyabb kamara jöjjön létre, mondta el dr. Albert István, a MOK BTSZ elnöke, esetleg a kamara életében tevékenyen részt vegyenek. Ha élnek a lehetőséggel, csupán annyit kell tenniük, hogy szavazatunkkal megerősítik az értünk dolgozni kívánó kollégákat a kamarában is.

Szavazatunkkal nem csak a saját, de az egész társadalom jövőjét formálhatjuk, éppen ezért biztatom arra kollégáimat, hogy vegyék komolyan a választást és adják le szavazatukat (https://www.valasztas.mok.hu) arra a jelöltre, aki méltán képviseli majd a szakmát az elkövetkezendő négy évben!

Budapesten jelenleg 13 519 orvos adhatja le szavazatát az egy hete lezárult jelöléseket követően. A szavazatokat május 17-ig, online módon, a hivatalos honlapon leírtak alapján tehetik meg. A kamara arra biztat mindenkit, hogy éljen szavazati jogával.

(forrás: MTI-OS, Magyar Orvosi Kamara Budapesti Területi Szervezete)

cimkék

hirdetés

Könyveink