hirdetés
hirdetés
2021. október. 16., szombat - Gál.
hirdetés

A meglévő fogak megőrzésére kell nagy hangsúlyt fektetnünk – vallja dr. Vág János, a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinika decemberben kinevezett új igazgatója, akinek tervei között szerepel egy speciális sürgősségi ellátási helyiség létrehozása a klinikán.

A Növekedés.hu szerint nőni fog a műhibaperek száma a magánegészségügyben, egyelőre a fogászatban a leggyakoribbak ezek.

Alaposan megnőtt a fogászati alapanyagok ára, és emiatt az ellátás is akadozik, derül ki az RTL Klub Híradójának összeállításából.

Rendeletmódosítással megteremtették annak lehetőségét, hogy létszámkorlátozás nélkül hozzanak létre fogorvosi praxisközösséget.

Az országban elsőként vezetett be hallássérültbarát fogászati ellátást egy budapesti rendelőhálózat.

Fogászati relikviákból álló különleges gyűjteményt tekinthet meg az, aki a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában, a Fogorvostudományi Karon jár.

Különösen a gyermekfogászatokon okozhat nehéz helyzeteket a kötelező tesztekről szóló, mától életbe lépő rendelet, írja a Népszava.

Az uniós árak közel negyedét fizetjük fogászati kezelésekért a magánrendeléseken, mert olcsóbb a munkaerő és a kellékeken kisebb az árrés.

91-en a magyar, 36-an az angol és 12-en a német képzésen szerezték meg az oklevelet a Semmelweis Egyetemen.