hirdetés
2022. január. 21., péntek - Ágnes.
hirdetés

A meglévő fogak megőrzésére kell nagy hangsúlyt fektetnünk – vallja dr. Vág János, a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinika decemberben kinevezett új igazgatója, akinek tervei között szerepel egy speciális sürgősségi ellátási helyiség létrehozása a klinikán.

Elkerülhetetlen idén az áremelés a fogászati kezeléseknél és a fogpótlásoknál – nyilatkozták fogorvosok és fogtechnikusok a növekedés.hu-nak.

Az év végéhez közeledve értékelünk. Nincs ez másképp nálunk sem, írja a kamara honlapján dr. Dúl Zoltan fogorvos.

Több mint egymilliárd forintot költöttek fogorvosi vizsgálatra, szolgáltatásokra és termékekre 2021 első félévében az OTP Egészségpénztár tagjai.

A VG szerint mind a magánellátásban, mind az államilag finanszírozott fogászatokon torlódnak a betegek a tavalyi két hónapos leállás miatt.

A tejfogak növekedési nyomainak vastagsága segíthet felismerni, hogy mekkora kockázattal alakulhat ki később mentális zavar, írja a Qubit.

A Növekedés.hu szerint nőni fog a műhibaperek száma a magánegészségügyben, egyelőre a fogászatban a leggyakoribbak ezek.

Alaposan megnőtt a fogászati alapanyagok ára, és emiatt az ellátás is akadozik, derül ki az RTL Klub Híradójának összeállításából.