2024. április. 28., vasárnap - Valéria.
hirdetés

Itt keresnek állást az ápolók

Alig pár hete indult, mégis ezrével keresik fel az egészségügyi szakemberek azt az állásportált, ami kifejezetten az ő igényeikre szabva készült.

Az egészségügyi intézményeknek és a gyógyítóknak egyaránt hiánypótló segítséget jelent az az új platform, ami egy helyen, átláthatóan gyűjti össze az állami- és magánellátók állásajánlatait. A projektet vezető Németh Franciska nyolc évet dolgozott az egyik fővárosi kórházban ápolóként, így jól ismeri a szektorban felmerülő speciális igényeket:

"Egy ápoló teljesen másként keres munkát, mint az átlag munkavállaló. Releváns a szakterület, a munkarend, a végzettség típusa és olyan szempontok is, hogy van -e nővérszálló az adott intézményben, vagy összeegyeztethető -e a pozíció a gyermekneveléssel járó kihívásokkal. A kezdetektől fontos volt számunkra, hogy az ápolók családbarát álláslehetőségeket is találjanak nálunk."

A világszerte kritikus ápolóhiány Magyarországon is gondot jelent, kulcsfontosságú tehát, hogy az egészségügyi szakemberek és a toborzó intézmények könnyen és gyorsan egymásra találjanak.

Szeretnénk segíteni azoknak, akik a hátukon viszik az egészségügyet. Ha egy kicsivel is könnyebb lesz betölteni a szabad pozíciókat, nem dolgoztunk hiába. Az első pillanattól nagyon sok intézmény szavazott bizalmat nekünk, amire számítottunk is, de arra gondolni sem mertünk, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi felhasználója lesz az állásportálunknak. Naponta nem ritkán több, mint száz egészségügyi szakember keresi nálunk a számára megfelelő pozíciót – mondja Németh Franciska. 

A Healers egy ápolóknak szóló program, mely az elsődleges célcsoport mellett szülésznőknek, asszisztenseknek, radiográfusoknak, illetve minden  egészségügyi szakdolgozónak segít most már nem csak a mindennapokban, hanem az álláskeresés során is. A karrierportál a www.karrier.healers.hu címen érhető el.

Németh Franciska (Fotó: Healers/Healing Communications
Németh Franciska (Fotó: Healers/Healing Communications

hirdetés

Könyveink