hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-10-28

A járvány kilenc hónapja alatt 70 gyerek halt meg a H1N1-fertőzés miatt Nagy-Britanniában. A pandémia kapcsán újból előtérbe kerültek az influenzavírus életét alapvetően befolyásoló neuraminidáz enzimbénítók.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-10-19

A madárinfluenza (influenza A H5N1) ritka fertőző betegség, de a halálozás jelentős.

#3
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-12-16
A British Medical Journal (BMJ); a Lancet; a Journal of the American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
#4
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-08-28
A British Medical Journal (BMJ); a The Lancet; a Journal of American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2009-05-03
Bár az influenza oltóanyaggal megelőzhető az influenza, ennek kifejlesztése és megfelelő mennyiségben való termelése általában legalább félévet igényel. A már kialakult influenzát csak vírusellenes szerekkel lehet kezelni, és e szerek kemoprofilaxis céljára is felhasználhatók.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság óvatoskodva döntött: a kuruzslótörvény velünk marad, de nem lehet alkalmazni, mert alaptörvény-ellenes.

Mindenkinek jár az emberhez méltó élet. Ezért küzd a fővárosban hat bátor nő, akik sorstársaik helyett is harcolnak súlyos-halmozott fogyatékossággal élő gyermekeikért, és saját magukért.