hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-04-01

A vonatkozó kormányrendelet a szabadság kiadásának egyes jogviszonyokban alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályairól szól, írja a Mérce.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-03-03

A jogviszonyváltás egyelőre nem okoz  általános, országos ellátási zavart, írja honlapján a Magyar Orvosi Kamara.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-02-20
Negatív eredményű játszma. A kormánypárti felek tudták, hogy mindenki veszít, de nem álltak fel, arra játszottak, hogy a másik náluk többet veszítsen. Így minősítette a koalíciós pártoknak az egészségbiztosítás átalakításával kapcsolatos kompromisszumát Kiss József, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) korábbi főigazgatója, az alternatív törvénytervezet egyik atyja, akit egykori szocialista párttársával, a kompromisszumok megkötésében nagy szerepet játszó Kökény Mihállyal invitált „Reggeli sokktalanító” vitára Szepesi András, a Kórház című szaklap főszerkesztője.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.